Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 Obejrzałem galerię zdjeć z muzeum Orła Białego. Fascynująca! Nie spodziewałem się, że w Polsce można zobaczyć takie rzeczy! W związku z tym mam maleńką prośbę. Czy ktoś może laikowi odsłonić kulisy wydobycia Stug-a ze zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 zajzyj do poetu galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 wyciagneli nedzne resztki bez tylu ale przez ostatnie 2 moze 3 lata zdobyli reszte elementow i staraja sie go odbudowac jakby wykozystali elementy z tego panzer IV to moze nawet by sie udalo go uruchomic jezeli zkads by wytrzasneli silnik e warto bo to jedtny zachowany stug IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.