Skocz do zawartości

skandal!

DETER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od 10 lat chodze tylko i wylacznie w oficerskich butach WP.Czy mam rozumiec ze groza mi z tego powodu jakies nie przyjemnosci lub kary? Czy zakazy maja sie odnosic wylacznie do odziezy WP?Mam dostep do moro brytyjskiego.Swietnie spodnie i kurtki.W anglii sa wszedzie popularne a ludzie chodza po ulicach np.w kurtkach z demobilu z pelnymi obszyciami(dystynkcje)itp.
mowa oczywiscie o odziezy polowej..pytanie czy zakazy dotycza jedynie Polskiej odziezy wojskowej.2ga rzecz i pytanie do wtajemniczonych.Czy jesli jadac na zlot motocyklem zabytkowym(Dkwnz350)w mundurze wehrmachtu policja moze sie do mnie przy...i cos mi zarekwirowac?
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dawajcie tego dekla ktory to wymyslil co to PAJAC SZKODA ZE NIKT MNU NA BANIAK NIE NASRAL PAJACOWI JADNEMU TO JA MAM ZRZOCAC MORACZA W KTORYM JEZDZE NA RYBY I PO TERENIE LAZE BO ON UWAZA ZE JA JESTEM TERRORYSTA I K.... JAKIS INNY , JA BEDE W TYM SWOIM MORO LAZIL ILE MI SIE SWIECIE PODOBA WKONCU JESTESMY W WOLNYM KRAJU . A JAK CHCA MIEC TERROR TO JA POMOGE I DAM 4500 KG. TROTYLU .
Napisano
cos takiego moze miec miejsce tylko i wylacznie w Polsce - w takim po....nym kraju sie urodzilismy.
Politycy nic innego nie potrafia jak tylko glupie ustawy wydawac i pieniadze podatnikow do kieszeni brac.

A ludzie w mundurach jak chodzili tak chodzic beda.
W przeszlosci, z tego co pamietam, to znajomi z harcerstwa przeszywali guziki w polskich moro.

Co za parodia!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie