01111977 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Od 10 lat chodze tylko i wylacznie w oficerskich butach WP.Czy mam rozumiec ze groza mi z tego powodu jakies nie przyjemnosci lub kary? Czy zakazy maja sie odnosic wylacznie do odziezy WP?Mam dostep do moro brytyjskiego.Swietnie spodnie i kurtki.W anglii sa wszedzie popularne a ludzie chodza po ulicach np.w kurtkach z demobilu z pelnymi obszyciami(dystynkcje)itp.mowa oczywiscie o odziezy polowej..pytanie czy zakazy dotycza jedynie Polskiej odziezy wojskowej.2ga rzecz i pytanie do wtajemniczonych.Czy jesli jadac na zlot motocyklem zabytkowym(Dkwnz350)w mundurze wehrmachtu policja moze sie do mnie przy...i cos mi zarekwirowac?
01111977 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Oczywiscie model motocykla to jedynie przyklad..:)
maxim026 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 dawajcie tego dekla ktory to wymyslil co to PAJAC SZKODA ZE NIKT MNU NA BANIAK NIE NASRAL PAJACOWI JADNEMU TO JA MAM ZRZOCAC MORACZA W KTORYM JEZDZE NA RYBY I PO TERENIE LAZE BO ON UWAZA ZE JA JESTEM TERRORYSTA I K.... JAKIS INNY , JA BEDE W TYM SWOIM MORO LAZIL ILE MI SIE SWIECIE PODOBA WKONCU JESTESMY W WOLNYM KRAJU . A JAK CHCA MIEC TERROR TO JA POMOGE I DAM 4500 KG. TROTYLU .
scapa flow Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 cos takiego moze miec miejsce tylko i wylacznie w Polsce - w takim po....nym kraju sie urodzilismy.Politycy nic innego nie potrafia jak tylko glupie ustawy wydawac i pieniadze podatnikow do kieszeni brac.A ludzie w mundurach jak chodzili tak chodzic beda.W przeszlosci, z tego co pamietam, to znajomi z harcerstwa przeszywali guziki w polskich moro. Co za parodia!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.