Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Share Napisano 8 Kwiecień 2002 To coś zostało znalezione w okolicy rosyjskich pozycji, ciężko mi coś powiedzieć pozatym że wygląda to solidnie i przemyślanie. Jeżeli dałoby się to zidentyfikować byłoby mi miło :) (pozatym nie wiem czy to wogóle jest militarne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Share Napisano 8 Kwiecień 2002 powiem tyle dużo mniejszym użądzieniem jest cos co używa sie w w przypadku rozdęcia gilzy w lufie po wystrzale ale to sa tylko moje gdybania poprostu to wygląda podobnie i najbardziej mi pasje pozdro michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2002 Share Napisano 10 Kwiecień 2002 Jest to tłok zaporowy od zamka do niemieckiego karabinu maszynowego MG-42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.