Mazik Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 Interesuje mnie jedna sprawa szukałem na forum ale cos niemogłem znalezc.Chciałbym sie zajac poszukiwaniem militariów a więc przedmiotów większych nie monet i guzików czy wykrywacz Jabela by styknoł na początek moze jakis tuning da rade mu zrobic ?? czy cos w tym rodzaju (wymiana cefki itp.)dzięki za odp POZDRO
krzycho Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 no na sam poczatek styka ale jak masz wiecej kasy to kup cos leprzego , tuning jabla to chyba niema sensu:) Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 20:39 16-11-2005
Martin Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 WitamKrzycho , dział Sprzęt poszukiwawczy" to nie Giełda". Jak masz jakąś propozycję dla Mazika to kliknij na jego login a wyswietli Ci się Jego adres internetowyPozdrawiam
Martin Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Ok, nie ma sprawy :)Do Mazika: na Twoim miejscu przez zimę odłożył bym trochę kaski, a na wiosnę kupił sobie Smentka" ( HS-3).Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.