tosh Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 Radomska Regionalna Dyrekcja Lasow Panstwowych (podobno nawet najwieksza w kraju...) zakupila kilkadziesiat samochodow terenowych (suzuki) do walki z lesnymi bandami", kradnacymi drzewo. Pierwsze terenowki przekazano w okolice Skarzyska-Kamiennej, Grojca i Staszowa. Wiec mozecie sie spodziewac wiekszej liczby lesnych patroli w regionie radomskim i dalszej okolicy... darz dol!pozdrawiam
adi72 Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Eee tam.Dobrze że to w regionie radomskim" :)Pozdrawiam.
Czarek Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 potwierdzam z autopsji-w ostatni weekend ćwiczyłem pełzanie po krzeczkach w lasach małomierzyckich jak przyjechała zielona terenówka z panami i zaczęli biwak koło mnie-na szczęście byłem w ubranku maskującym i nie autkiem a moją starą ukrainą"w lesie-więc szybko wycofałem się dotarłem do rowerka i w nogi...tylko złomu troszk militarnego zostało pod liścmi-jak ktoś trafi tam zamaskowaną tak 31nkę polską i takie tam inne graty to moje-nie zabierać bo ja musze po nie wrócić;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.