Skocz do zawartości

zlot-organizacja

Gość prezes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Drodzy zlotowicze sprawa dotyczy organizacji - potrzebuję adresów 7 ludzi jadących do Rzeczki z Leszkiem Kusiakiem.
Napisano
Dzięki! Świetnie się z Toba pracuje! Do zobacczenia.
prezes
Napisano
Potrzebuję dane (adres i data urodzenia ) Tomasza i Adama z undergrundu
prezes
Napisano
Boćku dzięki za czujność,ale niebawem popadniemy w paranoję antyterrorystyczną.Wystarczy sprawdzić ilu ludzi czyta dokładnie forum.
Hartmann
Napisano
He he, ale po co ma to wisieć przez pół roku. A poza tym nie mogłem się opanować - echhh... ta władza jako admin :))
Napisano
Hmmm... coz za finezja przekazu, nie zebym sie czepial ale podawanie wszystkich prywatnych danych, ludzi na publicznym forum?, Toz to na priva trzeba bylo przeslac.
Napisano
Hmmm i wiecie co ?, ja te wpisy na razie skasuje, a jak redakcja (prezes) bedzie to potrzebowac to prosze do mnie msg.
Napisano
Drogi Boćku!
W dawnych czasach ,kiedy do Rzymu wkraczał zwycięski wódz to razem z nim na rydwanie jechał niewolnik który cały czas powtarzał:Pamiętaj jesteś tylko człowiekiem" :)))))))))))))))))))
Pozdrawiam
Hartmann
Napisano
Dzięki Panowie za czujność i komplementy. Ale tak na prawdę to jest to najlepsze miejsce aby szybko do Was dotrzeć z informacją. Odpowiedzi i konwersację możemy sobie ucinać na bezpośrednim dostępie - po co podajemy adres mailowy?
- prezes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie