miro5671 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Kurde,coś bym kopnoł.Daj jakiś namiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 witam o której jutro jedziecie w teren? Moze bym sie przyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Hary,masz tu link.Jak chcesz to się dopiszhttp://zlot.poszukiwania.pl/index.php?action=zlot&pokaz=lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 A w maju jedziemy na Przełęcz Dukielską,jak chcesz jechać to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 To jak kopiecie jutro? Nie zapomnijcie pontonu i woderów ze sobą zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Damy rade,w czołgu mam jeszcze dobre gąsienice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Za raz wyruszamy w teren - pola obok lotniska.Fanty wieczorkiem na forum pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Oto efekt dzisiejszego wypadu.Ziemia zmarznięta na 50cm,do marca się nigdzie nie ruszam hehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Na polach gleba jest ścięta głęboko, ale w głębi lasu można śmiało ryć. Sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Kurde ale strata no ale jeszcze szpadelek odżyje :)))) Ja dzisiaj kopałem rowki żeby woda spływała bez łoma i kilofa nie było szans ale na 40 cm było spoko :)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 To nie na polu się stało.Ujebał się w lasku pod Garbowem,50cm lodu.Chyba zainwestuje w nowy albo wspawam rułe hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ostatnio kupiłem fajny cały metalowy hartowany 60dych dałem tylko jest jeden problem bo do mojej mini amfibi się nie mieści. Bede chyba go na dachu wozić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 chłopaki polecam nierdzrwnego Fiskarsa. Co do wczorajszych wykopów to przej...e ziemia jest jak beton. Następny wykop w rocznice integracji. No chyba, że w lasku u Harego jest inaczej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Nie wiem czy widzieliście koło szkoły nr 3 są prowadzone głębokie prace ziemne pod sale gimnastyczną może dało by się tam udeżyć bo wygląda obiecująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Ja widziałem, ale nie wiem czy będą chcieli rozmawiać na takie tematy. A może już pewna osoba ma wyłączność Ź.M....ipodobnie jak na wszystkie skupy złomu. No ewentualnie może udostępnia koparke na 04.03.2006 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 W lasku u Harego... bez straty łopaty:)Ostatnio ryłem ok. 300m w głąb lasu i było całkiem ok. Obrzeża przy polach są nie do rozkucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 A ja dziś trafiłem w skupie Podaania i legendy dawnego Wrocławia nakłąd 3 tyś sztuk:))) Plus kilka innych knig:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 hehe, pod okąłdką jednej starej książki znalazłem list po rosyjsku z 44 roku chyba z jakiegoś obozu z pieczątkami:Dhehe dziś miałem farta:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Cyżbyś sprzedawał makulature na cytronete? To pewnie nic nie zarobiłeś bo tyle ile przyniosłeś tyle zabrałeś do domuPodaj tytuły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 W skupach mam usługi za friko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 List okazał się wysłany z poczty polowej na adres białoruski, plus druga pieczątka ocenzurowano:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.