Skocz do zawartości

Kampania ZIMOWA Brzeg. Grupa Bg-1

KANTON1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kużwa,znowu namieszane !!!! To jedziemy w trójkę,czy mam inaczej planować niedziele ??? Jeśli jedziemy to o której,gdzie i jak...Bo krew mnie już zalewa....Kudłaty.Ty sam nie wiesz jak żyjesz.Powinni cię wziąśc do woja i przegonić po zasiekach.Może wtedy byś zaskoczył na właściwy tor.
  • Odpowiedzi 170
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Za duzó pije i nie mam jeszcze promotora a obrone pracy mam za miesiąc. A ja ani pracy anni tematu ani promotora.
Dziś byłem w dziekanacie na dywaniku i musze załatwić wszystko w wekend. I do tego rano w poniedziałek kolejny egzamin.
  • 2 weeks later...
Napisano
Miro, jak na chwilowy wypad ta miejscówa za daleko, tym bardziej, że nie mam transporta. Bliżej mam na L....ki. Wiesz, stacja kolejowa. Było obiecująco, ale wstyd się przyznać....Baterie padły.
Napisano
Kudłaty, pasta jest na serio z przeznaczeniem dentystycznym i produkowana celowo pod ten temat. Przy okazji mogę odpalić Ci próbkę do testu.
Napisano
Kurde,mam taką ochote kopnąć gdzieś w śniegu....Nie wiem czy jutro,ale w tygodniu napewno gdzieś brykne...Co ty na to Hary ?????????????
Napisano
Miro tak dowaliło białej zarazy że mysisz zaopatrzyć się w rame do swojego sprzętu do wbijania gwoździ.
pozdrawiam
AK
Miro Hary się już wytłumaczył ze swojej nieobecności.
Bo u mnie ma nieobecny nieusprawiedliwiony

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie