miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Kużwa,znowu namieszane !!!! To jedziemy w trójkę,czy mam inaczej planować niedziele ??? Jeśli jedziemy to o której,gdzie i jak...Bo krew mnie już zalewa....Kudłaty.Ty sam nie wiesz jak żyjesz.Powinni cię wziąśc do woja i przegonić po zasiekach.Może wtedy byś zaskoczył na właściwy tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Dobrze,że dzisiaj nie kupiłem żeberek - bo bym je wpierdzielał przez cały tydzień ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Za duzó pije i nie mam jeszcze promotora a obrone pracy mam za miesiąc. A ja ani pracy anni tematu ani promotora.Dziś byłem w dziekanacie na dywaniku i musze załatwić wszystko w wekend. I do tego rano w poniedziałek kolejny egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 ARMIA...I z gołymi jajami przez zasieki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 W poniedzialek?? A ja myslalem ze we wtorek. Ktorys z nas posiada zle informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Pewnie Kudłaty.On jeszcze zamroczony chodzi po wczorajszym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 W poniedziałek Kuriata, we wtorek Unia. Wczoraj troche z wedrowniczkiem przesadziłem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Kampania Zimowa-2006. Krótki wypad w niedziele, tu pierwszy sygnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 ... i pierwszy wykopany fant w tym roku.Ćwiczebny Mauser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 ten sam po czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 i bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Czym go tak wyczyściles??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 pasta polerska(zielona) do kiełków w protezach, prosto od protetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Hary,gdzieś ty wojował w niedziele ? Coś mi ten lasek znajomy hehe,czy to miejscowość G........e ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Miro, jak na chwilowy wypad ta miejscówa za daleko, tym bardziej, że nie mam transporta. Bliżej mam na L....ki. Wiesz, stacja kolejowa. Było obiecująco, ale wstyd się przyznać....Baterie padły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 a poza tym niewpier....am się sam bez ludzi, którym zawdzięczam namiar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Kudłaty, pasta jest na serio z przeznaczeniem dentystycznym i produkowana celowo pod ten temat. Przy okazji mogę odpalić Ci próbkę do testu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Będę wdzięczny:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Kurde,mam taką ochote kopnąć gdzieś w śniegu....Nie wiem czy jutro,ale w tygodniu napewno gdzieś brykne...Co ty na to Hary ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Miro tak dowaliło białej zarazy że mysisz zaopatrzyć się w rame do swojego sprzętu do wbijania gwoździ.pozdrawiamAKMiro Hary się już wytłumaczył ze swojej nieobecności.Bo u mnie ma nieobecny nieusprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Pewnie coś pilniejszego mu wypadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 W czwartek mam wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Co ma czwartek do sobotniej imprezy hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 impreza może i jest w sobotę ale w czwartek można wyskoczyć w teren heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Impreza była..miało być, hehehe, Miro kopiesz jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.