Hary DZ Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Sobota? niedziela? zrobię sobie podmiankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Kanton ma wolną niedziele....To może niedziela będzie dla nas ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Niedziela. Urobiłem moja artystkę. Robimy odrobaczanie.Miro już podał gdzie.Termin jest ostateczny.Chętni ręka w górę.pozdrawiamAKpsbędą atrakcje ?????np. ganianie bezpańskich psów po pijaku heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Lotnisko czy Mikolin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Golczowice - centrum bitwy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Podoba mi się ten motyw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 To co jesteśmy tylko we troje.Jak tak dalej będzie z frekfencją to będę zmuszony przeprowadzic łapanke na ukrainie.pozdrawiamAKpsbedą dodatkowe atrakcjwnp. jeszcze jazda po pijaku traktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Antoś, załatwiłem podmiankę na niedzielę. Kupić cuś do kociołka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Sie kupi w sobote na paragon i podzieli przez biorących udział...A horyłu,każdy będzie miał w manierce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Antoś zastaw wnyki,może kogoś jeszcze wyłapiemy.Ja mówiłem,że to mrozobojne popierdółki a nie poszukiwacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Ja mam teraz zajęcie z małym szczeniakiem więc raczej nie dojade. Poczekam na roztopy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Kotletowcem się wykręcasz ? Jesteś miękki,mrozobojny i do popierdółek powinieneś dołączyć hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Darek zrobię pole minowe i podkop.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 W sumie rok temu mróz mi nie przeszkadzał hehe, Może ktoś z Wrocka będzie jeszcze jechał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Past, Marecki??? Nikt nie jedzie???JA z JAnuszem w takim razie dojedziemy. Albo PKP albo samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Kudlaty jako ze po ostatnie cytrynówce przestaliście mnie lubić poprosze o dostarczenie prezentu dla MiraPozdrawiam Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Kto powiedział, że Cie nie lubimy. heheZa dużo cytronety było poprostu:DZawsze sie możesz zrechabilitować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 kudlaty Ty i Miro jesteście poza .Ale ini ---------- mam oderwane klapy od marynary od ostatnbiego spotkania he he he . pzfr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Jack.Zamiast tyle gadać zabierz się z kudłatym do nas na ognisko.Zalejemy rany horyłkom i opierniczymy kociołek prażonek {duszaków}- będzie zajeb....Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Miro ty to masz chytre i gestwpowskie plany:) Jack czekam na kontakt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Zabiore grila.Kupie jeszcze ze cztery kg.żeberek,będzie co ogryzać zanim kociołek dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Panowie jeszcze raz reka w górę kto bedzie na ognisku.pozdrawiamAKpsmuszę wiedzieć czy przeprowadzic łapankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Potwierdzam udział, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Jak narazie jest pięć osób.Ja jutro zrobie zakupy do kociołka i na grila.Podziele to przez ilość uczestników - kase oddacie na miejscu.Antek,jak z transportem ?Wyjechać musimy ok.9.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Nas z Januszem jednak nie będzie egzamin w niedziele mi dojebali:( Co za sk...two akurat w ta niedziele:(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.