obert8 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 taka jest tradycja pzdr ))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Długa cisza w wątku, może zrobimy zaległy temat z sylwestra, z nacieraniem torfowym wywarem. Po takiej kuracji Łodzianie jak młodzianie! Szlaki już przejezdne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Jestem za.Jednak w te dwa wekendy jestem zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 Dziś jestem w pracy miro daj po rurach.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Też dziś robię, ale jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Ja zaraz jadę na wesele.Wracam w niedziele wieczorem,zapewne bardo urozmaicony...hehehe.A w tygodniu realizuje zlecenie i nie dam rady.Za tydzień mogę coś planować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Miro witam Najlepszego w Nowym RokuJuz sie niepokoilem ze cytroneta kudlatego dokonala jakiegoś spustoszenia / przez tydzień nie bylo Was na forum /.Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 Król sie bawi złotem płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 jack61.Teraz mam troche roboty do wieczora.Dlatego nie często mam sposobność tu zaglądać.Lecz za tydzień to się zmieni.Pomyślności w Nowym 06. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Król się zajeb...po bawił.Lecz nosem nie zarył hehe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Miro odezwał bys się. Kiedy będziesz we Wrocku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Myślę,że koło czwartku w następnym tygodniu...Robota mnie przerosła hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Miro czekamy z Januszem u mnie:))) Cytroneta się grzeje hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Ja lubie chłodną hehehe.....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 heheh to tak jak ja, zmrozona będzie odpowiednio:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2006 Zima. A ryć sie chce. PozdrawiamAKpsmiro gdzie ryjesz że sie nie wychylasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 przyjdą roztopy, będą wykopy. Miro zaryty w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Miro ma już wolne !!!!!!!!! Dać mi łopate,zrzucić napalm...Chce mi się ryć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2006 Ciągle pada.Już prawie doła dostałem.Nawet nie wiem co mam pisać takiego mam doła.Tlko pada i pada.pozdrawiamAKpsjedyne co mnie trzyma przy życiu to jest to że ku lepszemu idzie HEJ!!!Panowie może jakieś odrobaczanie należało by zastosować i gusła jakoweś przeprowadziś (tu ukłon do żony naszego kolegi) mistrzyni świata i okolic w takowych praktykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Antoś, ja też mam doła, a nie o takim dołku marzyłem. Na doła trza palnąć fikoła"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 wietam dziś byłem w Opolu pozałatwiać kilka spraw i w drodze powrotnej zajechałem do lasku w G...ch. Miałem nadzieje odnaleść saperke którą tam zostawiłem pod koniec listopada. Niestety się nie udało, śniegu dość sporo ale chętnie bym tam pobrykał z wykrywką. klimat jak w 1945r. Chłopaki, a może spotkanie w Starej Karczmie??? pozdro dla wszystkich kopaczy siedzących w okopach i ziemiankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 generał, a próbowałeś coś grzebnąć łopatą? Ciekawe jak głęboko skuło glebę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 niestety nie miałem ze siobą łopaty, ale myślę że jakieś 10 - 15cm. Fajny kluczyk, a ten drugi to wykopałeś czy też na złomowisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 ten drugi wykopałem późną jesienią. Jakiś fart do kawalerii:) A tak w ogóle to też bym mimo wszystko bujną się w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 może jutro lub w niedziele gdzieś wyskoczymy??? Myślę, że jeszcze ktoś by sie znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.