Skocz do zawartości

Ktora z wykrywek wybrac?

szymo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Jestem nowy i mam pytanie w zwiazku w wkyrywaczami, jaki wybrac do 500, moze 600zł, glownie do szukania kolorowej drobnicy, jednak jakas militarka wchodzi tez w gre, jednak nie w tak duzym stopniu jak monetki itp:P zastanawiam sie nad ACE150 (na 250 nie mam tyle funduszy, jesli by byla jakas 250 tanio to bym kupil:P), ktorys z bounty Hunter(tracker IV, lub uzywany Lone Star) lub jeszcze jakis inny byle w tych granicach cenowych(uzywki). Ktore Drodzy forumowicze, byście mi polecili, a ktore na pewno odradzili? Dzieki i pozdrawiam. Aha, glowne miejsce szukania to pola bitewne w lasach(okolice Gorlic)
Napisano
Moze na poczatek to Smętka HS3...
Niedawno w rece wpadl mi bh discovery 2200 i na militaria to nie bral bym go chociaz z pola monetowego" sciagnolem 88 w mocnym stanie rozkladu.(jak na monety to mozna niezly jest jak na swoja cene).A propos ace 250 to podobno jest nie zly.
Ale polecal bym HS3 z dobra sonda to akurat na poczatek.
Moze inne propozycje.
Jakies za i sprzeciw??
Pozdrawiam
Pig
Napisano
Hs-3 na kolorowa drobnice??? Owszem, ale na koncu takiej listy! Natomiast jesli chodzi o militarke - to z kolei na pierwszym miejscu! Ale szymo - jak sam pisze - nastawia sie na monetki, wiec nie tylko HS-3 niewiele ich znajdzie, to jeszcze sie nakopie milion dolkow z odlamkami i inszym zelastwem.
Napisano
No właśnie, HS-3 słyszałęm ze dobry na militarke, ale nie na monetki, jednak wolałbym cos uniwersalnego z nastawieniem bardziej na drobnice ;) a co sadzicie o tym wykrywaczu ALL ? POzdrawiam
Napisano
Pierwsza sprawa: nie ma wykrywaczy 'uniwersalnych'
Druga sprawa dozbieraj troche funduszy i kup cos lepszego - zbliza sie zima, kupisz teraz to min. 4 miesiace bedzie lezec w szafie
Napisano
Szymo, All-1 bedziesz mial juz problem kupic jako owke" a z uzywanym chyba malo kto bedzie sie chcial rozstawac po jednym sezonie, ja napewno swojego nie sprzedam!
:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie