Gość Napisano 26 Wrzesień 2001 Share Napisano 26 Wrzesień 2001 Jak w temacie, z przyczyn ode mnie niezależnych, oczywiście nieodpłatnie. :))Chętni niech dadzą znać na jakie nazwisko przepisać rezerwację. Ja chcę na zlooottt..... buuuuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2001 Share Napisano 27 Wrzesień 2001 Bocian,jestem pierwszy!!!Daj znać co mam zrobić!!!!ghostdog lewy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2001 Share Napisano 27 Wrzesień 2001 He he he, to może mała licytacja . :)), żartuje. Kopnij mi na priva na jakie nazwisko przepisać, zadzwonię tam i załatwię sprawę. Ależ to piękna okazja do spekulacji :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Wrzesień 2001 Share Napisano 30 Wrzesień 2001 Już nieaktualne, kto pierwszy ten lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2001 Share Napisano 1 Październik 2001 Bocian,to w końcu aktualne czy nie?!?GHOSTDOG LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2001 Share Napisano 1 Październik 2001 Niestety, nie odzywałeś się, no i dostałem prikaz z góry :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2001 Share Napisano 1 Październik 2001 dzięki,Bocian,fajnie,że dotrzymujesz słowa :(((lewy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.