pawelkinga Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 Czy ktoś z kolegów ma informacje o folwarku młodzieniaszek,lub terenu byłego LOKu i cegielni i okolic.
pawelkinga Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Chodzi mi oto, czy na terenie byłego LOKu w czasie II wojny niemcy mieli skład amunicji
Henryk89 Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 pawelkinga mieszkam 300m od tej cegielni i nic o tym nie wiem ale kopać tam nie radze ponieważ przed cegielnią było kiedyś wysypisko śmieci wiec pewnie nie znajdziesz nic ciekawego ale sprobować zawsze warto pociesze się że u mnie w ogródku od czasu jakiś fenolek niemiecki wyskoczy
pawelkinga Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 Wiem że było wysypisko ,wiem że były doły sam się tam bawiłem.Także tam nakręcali czterech pancernych.Chodzi mi o tereny LOKu tam gdzie jest parking
Xanadu Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Z tego co mnie się o uszy obiło od naocznych świadków... 4 Pancernych kręcili trochę dalej na wschód, a konkretnie, to na nowowolskiej żwirowni, a nie przy cegielni koło LOK-u. O_oA o LOK-u i składzie to mógłbym zapytać kumpla, który pracuje w naszym muzeum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.