Martin Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 WitamTrafiłem ostatnio szeląga ryskiego Zygmunta III, a nie mam katologu monet z tego okresu. Monetka pospolita ale nurtuje mnie jedno pytanie, w legendzie rewersu między CI... VI, znajduje się jakiś zwierz" na moje oko coś jakby lis??? No właśnie , co to dokładnie za zwierzak i czyj to herb.pzdr.
SWaldek Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Mam linka do strony gdzie opisane są wszystkie znaki i herby z monet Zygmunta III pisz na priva to podam, bo juz sam nie wiem czy mogę podać na forumPozdrawiam
hydro Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 To daj tego linka, bo ja też jestem zainteresowany, a pewnie więcej osób by chciało. Jak nie na forum to w linkach, żeby dyrekcja nie miała pretensji.
Martin Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 Wkładaj do linków , niech będzie to ogólnie dostępne.Pozdrawiam
SWaldek Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Jest już w linkach, niestety dwa razy bo za pierwszym źle podałem adres, ale drugi jest prawidłowy tzn ten wyżejPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.