das_reich Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 witam wreszcie dopadłem materiał z którego będe mógł zrobić białe gacie wehrmachtu, i tu pytanie czy ktoś może mi pomóc w krojeniu. tzn czy moge zrobić na wzór spodni szwedzkich czy innych,????
sWa Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Najlepiej byłoby jeśli miałbyś oryginalny egzemplarz i dał go DOBREMU krawcowi. Niesty szablonów nie posiadam, ale wiem jaka jest procedura szycia takich spodni: trzeba uszyć dwie sztuki takich wielkich gaci, jedna biała a druga kamuflarzowa(splinter lub feldgrau) w środek dajesz ocieplenie i zszywasz to wszystko w jedną całóśc. Pozdrawiam
das_reich Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 ale czy moze mieć krój spodni szwdzkich?czy jest jakiś specjalny inny?
Stadler Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Nie, nie może mieć kroju spodni szwedzkich.Trochy tych spodni widać tu--> http://www.zeugmeisterei.com/pages/sumpfdet.htm
pik78 Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 A co z dresami,eleganckim firmy adidas, prawie jak z celty,nie nadadza sie????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.