krzycho Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 witam macie moze jakis pomysł jak delikatnie wyczyscic ten krzyż http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=235666 środek jest dosc mocny widac zarysy W niechcial bym go zniszczyc , narazie lezy w nafcie i czeka na pomysły:)dzieki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Zamist nafty to oliwa z oliwek. Zawsze podczyści, co pare dni przecieraj delikatnie szmatką.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 dzieki juz lezy w oliwie z oliwek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 moze macie jecsze jakies pomysły moze elektroliza? jak czyszciliscie swoje krzyże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Krzycho daj znać co zrobiłeś. Bo właśnie kolejny krzuż w tej sprawie się ujawnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 oliwa z oliwek nic niedała, wlozyłem go do nafty i narazie lezy nieruszam , niechce go zniszczyc bo mam cichą nadzieje ze bedzie czytelny moj nauczyciel histori pomoze mi zrobic konkretną elektrolize bo mowi ze niewystarczy nalac solanki i podlaczyc kabelki:) jak wyczyszcze choc narazie sie niespiesze to napewno wrzuce fotki , nieśpiesze sie bo wole poczekac i zrobic to dobrze pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 acha i ramka wykonana jest ze srebra pr. 800. wiec elektrode trzeba podlaczyc pod zelastwo niedotykajac ramki , acha i bede robił w kwasie bo podobno sól po jakims czasie wyłazi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.