Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Na moją ofertę odpowiedziało kilkanaście osób ale niestety, poza jednym wyjątkiem nie potrafiły się odpowiednio zaprezentować. Wyjątek okazał się niesłowny i nie miał czasu.Szukam kreatywnej osoby z Trójmiasta lub najbliższej okolicy, która oprócz znajomości programowania zna się choć trochę na zachodnich wykrywaczach metali i ma czas i ochotę stworzyć pod moim nadzorem prostą ale profesjonalną stronę. Bajery mnie nie interesują.Kandydat powinien podać miejsce zamieszkania i mieć telefon. Zastrzegam sobie prawo niezaakceptowania pracy. Możliwa także zapłata gotówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Share Napisano 8 Kwiecień 2002 Ponownie zgłaszam się do konkursu - szczegóły prześlę mailem ... pisałem kilka razy ale nie doczekałem sie odpowiedzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Share Napisano 8 Kwiecień 2002 hehe to podobnie jak ja pisałem na e-maila co potrafie i czekam na odpowiedz ale niestety ...:-( byc może moja skrzynka nie działa:-) wysłałem 2 emaile .. jeszcze raz pisze ze mógłbym wykonac super stronke...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.