krist Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 Czy możecie opisać po krótce swoje odczucia o tym sprzęcie jeśli chodzi o wykrywalność większych żelaznych rzeczy i małych kolorków.Aby nie było problemów proszę o odpowiedz na maila wykrywacz@wp.plSerdecznie pozdrawiamKrist
palacz Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Po to jest forum zeby na nim dyskutowac. Temat byl juz walkowany. Ale i tak odpowiem. Dla poczatkujacego (jak ja) sprzet idealny. Dla szukajacego kolorowej drobnicy sprzet w sam raz. Dla militarysty... chodze czesto po bunkrach ale militarki to jeszcze nie wykopalem (poza paroma urwilapkami, zalegaly plytko). Mam go pare miesiecy ale juz czuje niedosyt i chce lepszy sprzet - ale to jest chyba normalne ze zawsze bede chcial miec bardziej zajefajna wykrywke.
krist Napisano 25 Październik 2005 Autor Napisano 25 Październik 2005 Dzięki kolego za odpowiedz.Masz rację wiele postów jest na temat detektora i je wertowałem od jakiegoś czasu,ale Wykrywka ta mi się tak na oko podoba i mam niedosyt informacji na jej temat (rzetelnych, wyględających na wiarygodne:))NIe chciałbym się póżniej rozczarować.Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.