mietek Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 Witam i proszę o pomoc. Jestem do jutra w Wilnie, w antykwariacie jest do kupienia polska maska p-gaz z 1939. Kompletna w torbie (stempel trójatny pod instrukcją), pochłaniacz ze stemplem 28 (38), koloru ciemnobrązowego. Data na części twarzowej 39. Stan idealny. Jaka jest jej cena w Polsce, chcą za nią 120 zł,czy to mało, dużo, średnio? Proszę o opinię fachowców znajacych się na tym temacie. Maska to ten model z rurą i zaworem w blaszanym ombie" na zewnątrz, przepraszam ale nie wiem jaki to wzór.
Gość Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 Znajomy mówił, że kupił okazyjnie torbę z machą ale bez węża za mniej wicej 110 zł w Warszawie, chyba na Kole. Wąż dokupił później, nie wiem za ile.Pozdrawiam
mietek Napisano 10 Maj 2003 Autor Napisano 10 Maj 2003 Dzięki za informację, w takim razie odpuszczam ten zakup.
Gość Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Na MWB też była torba, ale w stanie rozkładu i za 100zł.No ale to MWB, he he.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.