Gość Napisano 4 Kwiecień 2002 Share Napisano 4 Kwiecień 2002 ponoć pojawił się nowy wykrywacz \Cyklop \"(robią w Gdynii) , czy ktoś już go ma i podzieli się opinią? Kumpel chwalił i ciekaw jestem jak ma się on do \smętka\"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Witam , nigdy nie bawilem sie Smetkiem ale od jesieni mam Cyklopa i nie narzekam, jest tanszy mozna by rzec ze wysmienity stosunek do ceny,czuly na male przedmioty,pracuje dosyc stabilnie,dyskryminacja tez jest niezla ,nie jest za ciezki Male jego mankamenty to zasilanie 12szt R6 ,tylko jeden rozmiar cewki 25cm .Konstrukcja nosna wymaga pewnych poprawek ale da sie z tym zyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 a co już znalazłeś tym wykrywaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Hurtowe ilosci łusek ,pare odznaczeń, masa monet PRL,trochę osprzetu itp., tyle że w słabym miejscu . Ogólnie i tak polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 A jaką ma cenę to cudeńko rodem z Gdyni, jeśli to nie tajemnica oczywiście:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Jeśli dobrze pamientam to 599zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 jakies namiary gdzie to mozna dostec?600zl to powaznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Mam nadzieje że tego nikt nie weźnie mi za krytptoreklame.START SYSTEMul.Adm. Unruga81-181 Gdyniatel/fax.(058)6654620,Email: startsystem@wp.plJacek Strukowicz A cena jest z grudnia ,trzeba sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2002 Share Napisano 5 Kwiecień 2002 Sorry,zapomniało mi się Ul. Unruga 54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.