arturg Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 Mam pytanie jako ze nie mam zbyd duzo kasy...Moze mi ktos doradzic czy np. ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69178421 wykrywacz jest cos wart i jakies blizsze dane bo na allegro nie pisze zbyt duzo......Z gory dzieki
sirpavlo Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 WitamTak czszerze to moim zdaniem daj sobie spokój to kasa wyrzucona w błoto,przecież niewiadomo czy to wogóle działa.pozdro.
krzycho Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 raczej to gówno warte i jecsze niwiadomo czy działa. niekupuj. lepiej kup jabla jak niemasz kasy to koszt 90zł chyba do złozenia a złozony chyba 200zł wiec mysle ze jest wart tej ceny:) na poczatek wystarczy,.
DarekD Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Jeśli masz mało pieniędzy nie wywalaj ich.Raty, sprzęt używany, albo jabel.Nie sprawdzałem czy działa" Niby uczciwe podejście, bo nie obiecuje że sprawny, ALE DAJE TAKA NADZIEJĘ.A moim zdaniem jej nie ma.Bo sprawdzenie tego zajełoby 10minut i mógłby to sprzedać drożej(gdyby działało).Ja kupiłem używany i jestem zadowolony.
anRO Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Ten sprzet byl juz raz sprzedawany /sprzedany/,chyba z miesiac temu.
DjOLO Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Ja mam Jabla z allegro za jakies 300 zł ale z różnymi bajerkami (cena) i jak narazie się spisuje dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.