szyszko1984 Napisano 22 Październik 2005 Autor Napisano 22 Październik 2005 Cześć mam ptyanko gdzie zacząć kopanie w okolicach tych miast? Interesyją mnie obozy niemieckie z okresu drugiej wojny światowej, oraz ewentualnie pola potyczek z niemcami.Mile widziana jakaś mapka jak tam trafić:)
Leuthen Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Hmm, czy liczysz na to, że dostaniesz namiary na fajne miejsca do kopania? A ajkę o łodzi" znasz? :-)))))PozdrawiamLeuthen
past Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 oj Leuthen , nie tak ostro z kolegąja proponuje pewien wysiłek umysłowy - funkcja szukaj" na tym forum , fizyczny - azymut na biblioteke.A jeśli jesteś leniwy zaproponuj za informacje kase , a chłopacy zarzucą cie danymi :-)to był żarcik
Leuthen Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Past, ja za kasę bardzo chętnie szukałbym materiałów i tłumaczył na polski - studentom się nie przelewa :-))))PozdrawiamLeuthen
past Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 akurat tobie to warto byłoby zapłacić , ale to już chyba do działu ogłoszeń :-))Jak zaczniesz tak zarabić to chce % za pomysł . Do SzyszkoA tak poważnie to Poszukaj w bibliotece na początek książki Dolaty , Majewskiego , jak znasz niemiecki napisz na priva podeśle ci skan czegoś ciekawego. Korci mnie by podać kilka miejsc , ale poszukaj na początku sam.
szyszko1984 Napisano 27 Październik 2005 Autor Napisano 27 Październik 2005 Dzięki za wszystkie informacje już myślałem że wyścig szczórów dotarł już i tu cieszę się że się myliłem dzięki PAST :)Poadrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.