MaciekC Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 witamdostałem oferte wstępu na serwer map serwer.map@gmail.comtylko że płaci sie za dostep. ktos może używa tego serwera??? boje sie że to jakas lipa wpłace kase i ją straceprosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 bardzo dobry serwer historyczny był , był bo pad niedawno niestety :(((było tam przeszło 200 GB danych powiązanych z historią udało mi się tylko coś koło 5 GB ściągnąć a nastawiałem się jeszcze na pozostałe mapy i kroniki wazace bagatela coś koło 100 GB :(mają ruszyć ponownie w styczniu na zagranicznym serwerze z tego co wiempozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 nie wiecie czy ruszyli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.