DAMIANO1 Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 Szanowni wojenni zabijacze niemców! Czy ktoś ma może opis do tej gry? Przy niektórych misjach wymiękam. Proszę o pomoc! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Przeszedlem H&D2 rewelacja gra, niedlugo bede mial ten dodatek. No nie wiem czy ktos ci pomoze bo wiekszsosc gra w takie skomercjalizowane gnioty jak call of duty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Ja grałem W h&d , ale jedynke. Grafa może średnia, ale jaka super grywalność!! Tej, ale najlepsze to były bronie i przebrania i te wszystkie dżakasowe gadżety. Snajpery i inne. Kurde wypas. Dwójkę muszę sobie załatwić. H&D rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.