kudi Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 czescgraliscie w 2 czesc Kozakow?Fajna grafika, ale gubi mi pliki z saveami. gra ich nie widzi, mimo ze sa w katalogu z zainstalowanymi plikami.mieliscie taki problem?pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 hmm... to miało wpaść na forum Gry wojenne...Czy jakiś mod może przerzucić mój post?dziekipozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Witam!!!Prociem bardzo :)W koncu do czegos sie przydalem :))Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 WitamJak pograc w tą grę?Zainstalowąłem i nie moge zagać kampanii amni wybrac opcji Battle for europe"..Moge zagrac tylko w 2 misje szkoleniowe z Kampanii i koniec..Po ich przejsciu nie moge grac w nic wiecej..Kto wie dlaczego tak się dzieje??PozdrawiamArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 witamja w to gram ,aktualnie przez neta...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras77 Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Komputer ma cienkie IQ. Wygranie bitwy to dobry algorytm.Jak się go opracuje, to komputer ze swą schematyczną grą zawsze przegra z kretesem, nawet jak ma 3 x przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.