kudi Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 czescgraliscie w 2 czesc Kozakow?Fajna grafika, ale gubi mi pliki z saveami. gra ich nie widzi, mimo ze sa w katalogu z zainstalowanymi plikami.mieliscie taki problem?pozdrrobert_kudelski
kudi Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 hmm... to miało wpaść na forum Gry wojenne...Czy jakiś mod może przerzucić mój post?dziekipozdrrobert_kudelski
vonadamski Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Witam!!!Prociem bardzo :)W koncu do czegos sie przydalem :))Z powazaniem vonadamski
hawk21 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 WitamJak pograc w tą grę?Zainstalowąłem i nie moge zagać kampanii amni wybrac opcji Battle for europe"..Moge zagrac tylko w 2 misje szkoleniowe z Kampanii i koniec..Po ich przejsciu nie moge grac w nic wiecej..Kto wie dlaczego tak się dzieje??PozdrawiamArek
mp Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 witamja w to gram ,aktualnie przez neta...pozdrawiam
maras77 Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Komputer ma cienkie IQ. Wygranie bitwy to dobry algorytm.Jak się go opracuje, to komputer ze swą schematyczną grą zawsze przegra z kretesem, nawet jak ma 3 x przewagę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.