zgryzik Napisano 6 Maj 2003 Autor Napisano 6 Maj 2003 Witamtrafilem pas WH, jest w dobrym stanie ale wymaga konserwacji, co z nim zrobic aby byl miekki i elastyczny ?pozdrawiam
Gość Napisano 7 Maj 2003 Napisano 7 Maj 2003 Jako, że mam dojście, stosuje garbarski tłuszcz do skór.Pozdrawiam
muslim Napisano 7 Maj 2003 Napisano 7 Maj 2003 Dwa sposoby:1.W bęzynie ekstrakcyjnej rozpuść lanolinę (jak się uśmiechniesz dostaniesz w aptece) a następnie często namaczaj.2.Stosuj tran- daje rewelacyjne efeky.Pamiętaj żeby skurę delikatnie wyginać.
Gość Napisano 7 Maj 2003 Napisano 7 Maj 2003 Gratki trafienia!!! Mam nadzieje ze troszke cie to podbudowało:)))))Pas juz masz...szukaj reszty:)ps. widziałem tam niedaleko stare buty, moze mundur skompletujesz?:)ps. brak 2 peesu:)pozdrowienia dla Radka od Radka:))
zgryzik Napisano 7 Maj 2003 Autor Napisano 7 Maj 2003 dzieki za patenty; :)a slyszeliscie cos moze o goracej wodzie i denaturacie ? - cos mi ktos o czyms takim wspominal...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.