Skocz do zawartości

Lwowska giełda staroci.

wierzbox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
W wakacyjnych planach mam wyjazd do Lwowa. Czy ktoś może wie czy wogóle jest we Lwowie giełda staroci? Jeżeli tak to gdzie i w jakie dni. Ewentualnie prosiłbym o adresy lwowskich antykwariatów.
Z góry dziękiuję.
Napisano
Witam. Byłem rok temy we Lwowie i spotkałem taki mały kiermasz, gdzies w centrum, ale nie jestem wstanie ci udzielić informacji gdzie to dokładnie było. Ludzie tam maja naprawde ciekawe fanty, nawet kupiłem pare monetek. Taka mała rada jak juz bedziesz coś kupywał to targuj się bo warto. Mi się udału kupić fajne monetki za grosze! Popytaj troche na miejscu dużo ludzi rozumie polski przecież w końcu kiedys to było polskie miasto. powodzenia pozd
Napisano
Gielda znajduje sie na przeciwko Teatru Skarbkowskiego. Trzeba z Walow Hetmanskich (bedac juz blisko Teatru Miejskiego) skrecic w prawo w ul. Skarbkowska. Jesli jestes zwolennikiem obecnych realiow tego wspanialego polskiego miasta to sprawa wyglada tak: Gielda znajduje sie na przeciwko teatru im. M. Zankowieckiej. Nalezy z Prospektu Swobody (bedac juz blisko Opery lwowskiej) skrecic w prawo w ul. Lesi Ukrainkii i wchodzi sie na gielde.
Napisano
giełdy się odbywają codziennie oprócz niedzieli. Ale odpuśc sobie tam zakupy bo pełno podrób marnej jakości a ceny istny kosmos NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie