kikifas Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 Witam. Mam badziewne pytanie, ale powiedzcie jaka jest różnica między międzi CoD a CoD PL. Gdzie jest to spolszczenie, czyżby w gadce wojaków czy może w opisie misji. Chce zakupić tę grę i nie wiem którą wersję mam wybrać. Pomóżcie .
KoMbAtAnT Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 zapewne, spolszczone menu, napisy po polsu podczas gadki ? a moze wszystko spolszczyli :) Dowiedz sie u sprzedawcy.Pozdrawiam
Kamaz Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Ja mam Call of duty angielską wersje i ściągnełem spolszczenie i jest wszystko spolszczone,niektóre gadki wojaków są po angielsku to samo zachwilke ale po polsku.Niedopracowane,ale jest SUPER przeszłem 6 razy i nigdy mi sie nie nudzi.Pzdr.
jaca2003 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Kupuj wersję PL ponieważ następnym Twoim krokiem bedzie CoD UO a ten jest w wersji PL i na wersję angielską go nie zainstalujesz.Pozdrawiam
Sebek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Potwierdzam-COD UO żądzi! Wprowadzono ciekawe poprawki jak np. możliwość biegania i dymne granaty. A jeśli chodzi o spolszczenie o ile pamiętam to polskie są tylko napisy i opisy misji-sam gram tylko po sieci i Singla dawno nie dotykałem;)
Sebek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Doadam jeszcze że jakiś czas temu widziałem w empiku do kupienia dwupak cod+cod uo za bodajże 79.99. Tę grę na prawdę warto kupić w oryginale co też uczyniłem:)
kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Muszę dodać (co nie było wyjaśnione) że ten dwupak" to tylko CoD z dodatkiem pt. United Strike". Zaś druga część tej gry kosztuje w Empiku około 80 - 90 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.