kikifas Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Witam. Mam badziewne pytanie, ale powiedzcie jaka jest różnica między międzi CoD a CoD PL. Gdzie jest to spolszczenie, czyżby w gadce wojaków czy może w opisie misji. Chce zakupić tę grę i nie wiem którą wersję mam wybrać. Pomóżcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 zapewne, spolszczone menu, napisy po polsu podczas gadki ? a moze wszystko spolszczyli :) Dowiedz sie u sprzedawcy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamaz Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Ja mam Call of duty angielską wersje i ściągnełem spolszczenie i jest wszystko spolszczone,niektóre gadki wojaków są po angielsku to samo zachwilke ale po polsku.Niedopracowane,ale jest SUPER przeszłem 6 razy i nigdy mi sie nie nudzi.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Kupuj wersję PL ponieważ następnym Twoim krokiem bedzie CoD UO a ten jest w wersji PL i na wersję angielską go nie zainstalujesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Potwierdzam-COD UO żądzi! Wprowadzono ciekawe poprawki jak np. możliwość biegania i dymne granaty. A jeśli chodzi o spolszczenie o ile pamiętam to polskie są tylko napisy i opisy misji-sam gram tylko po sieci i Singla dawno nie dotykałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Doadam jeszcze że jakiś czas temu widziałem w empiku do kupienia dwupak cod+cod uo za bodajże 79.99. Tę grę na prawdę warto kupić w oryginale co też uczyniłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Muszę dodać (co nie było wyjaśnione) że ten dwupak" to tylko CoD z dodatkiem pt. United Strike". Zaś druga część tej gry kosztuje w Empiku około 80 - 90 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.