Łukasz Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 Witam! Od jakiegoś czasu mam chęć na nabycie kilku różnych nieśmiertelników do gablotki. Na rynku jak wiadomo przewala się masa kopii, głównie WH, SS, ale także np. IIRP lub Rosja carska (np. 62 Suzdalski). Szkoda mi wrzucić pieniążki w błoto, dlatego proszę tutaj o pomoc. Bądźcie tak dobrzy i poradźcie laikowi w tej dziedzinie na co się patrzy kupując blaszkę? Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam, Łukasz
pik78 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Najlepiej samemu wykopać,kolega najlepszy tez potrafi wykiwać.Podrabiają pieniadze,obrazy,odznaczenia,pamietniki Hitlera jakis spec pisał kiedyś-to co za problem blachę wybić,co za problem troszke ją podstarzyć,zeby prawdziwie wyglądała???
ariks Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Najlepiej kupowac od pewnych i znanych osób lub znajomych kopaczy ja tak robie i zdobyłem kilka oryg blaszek SS do kolekcji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.