Leuthen Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Ja jak zwykle jestem łasy" na niemieckie materiały :-), więc bardzo chętnie poczytam :-) Dzięki za informacje bibliograficzną. A powieść, o której wspominam, polecam - to litentia poetica" autorów i nic o Śląsku tam nie ma, ale daje to wyobrażenie o tym, co KG-200 robiła.PozdrawiamLeuthen
kibic Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 ...im więcej tekstów ic tam nie ma", tym lepiej.Dla mnie.Miłego snucia opowieści...:))A dziury zasypujemy również na polach, nie tylko w lesie.
mis Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 na polach również :)oczywiścieno cóż nie każdy ma takie super miejscówki jak Kibic gratuluje znam z opowiadań wiec zostaje snucie opowieści. Pyza tym mógłbyś dodać jakąś opowieść przecież masz duże pojecie o walkach w tym rejoniepozdrawiam mis
MOLA Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Ja Kiedys mialem okazje spotkac sie z zasobnikiem na zaopatrzenie dla głogowa byly w nim ulotki propagandowe i gazeta o bohaterskiej walce obromców glogowa bylo to dosc dawno ale ciekawa rzecz. pozdro
pekar Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Mola:czy masz te gazetki z tego zasobnika?gdybym mógł je obejrzeća może kupić?daj znać pekar
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.