POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Heinkel He-111 płonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Radziecki myśliwiec I-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Ił-2 w nocnej walce z Ju-87 Stuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Is-2 nie dał żadnych szans niemieckiej Pzkw.V Panher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Ju-87 Stuka Tank Buster :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Desant niemieckich spadochroniarzy z Ju-52/3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Radzieckie czołgi T-35 i T-28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Radzieckie T-28 latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Amerykański atak w Belgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 a sa jakies epizody z wrzesnia 39 r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Ja w to wątpie,ale którz wie..Taka kampania może byc ciekawa,zwłaszcza kłaniając się w stronę jednostek.Dla tworzących tą grę pewnie przychodzi do głowy myśl: Jak można z kawalerią na czołgi:)Gra jak gra.Posiadając pewną wiedzę, wydają mi sie takie starcia bardzo ciężkie do stworzenia,by obydwie strony miały mniej więcej równe szanse,w tym wypadku Human i Komputer.Jednak nie widzę problemu ostro wziąść się w garść i stworzyc mod lub misje w edytorze,po której wyjdzie nam fajna misja z kampani wrześniowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Koncentracja radzieckiej artylerii pod Berlinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Wszystkie siły na Berlin. Radzieckie działo kolejowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 IS-2 pod Reichstagiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 T-34 pod bramą brandemburską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 wyglada wypas,az wstyd sie przyznac, ale ja dopiero dwa dni temu zaczolem grac w blitzkrieg 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 Przestań narzekać,ja co chwila wracam do tej gry i chyba ona nigdy mi się nie znudzi.pozdro Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Darek 419,Ja nie narzekam. jak mozna narzekac na takie cudo.Ta gierka, tak wciaga, ze szok! jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 Pograj sobie Pattonem w afryce,włoszech i europie tez jest super,to jest część trzecia.poz Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Zagram dzisiaj, po robocie.pozdr Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawic Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 gra jest super ale mam problem z przejsciem 10 misji bo tam zawze robia na mnie nalot i kaput Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras77 Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Ale jest jeden mankament - znikające po chwili wraki jednostek....Nie można zrobić ataku a Wittmana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m72 Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 witamMacie moze jakiś opis do Blitzkrieg2 , bo ni cholery nie umiem sobie z tym poradzić, to moja pierwsza gra tego typupzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Niemieccy spadochroniarze we Francji.Lato 1940r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Mi pewnie nie wejdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.