palacz Napisano 7 Październik 2005 Autor Share Napisano 7 Październik 2005 Jedzie ktos z wrocka lub najblizszych okolic pokopac jutro (w sobote 8 pazdziernika )?? Chetnie sie przylacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Trzeba bedzie cos pokombinowac z jakims wyjazdem w tygodniu.Tylko mi pasuje tylkow czesnie rano i kopanie do 10-11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 kudłaty.Kończ te kursa już.....!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Kudlaty znasz mnie, wiesz ze ja moge nawet w nocy z latarkami kopac, grunt zeby cos szukac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 może któryś wieczorek?Miro, Palacz latarki pod pachę i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.