Skocz do zawartości

blitzkrieg

Gość marcinn

Rekomendowane odpowiedzi

te gre polecam dla fanow sudden strike tylko ze ta jest o niebo lepsza jest pare map historycznych i nowe opcje dla zainteresowanych pare screenshots http://www.gamezone.com/gamesell/screens/s19560.htm?Num=4
gra jeszcze nie wyszla ale jak ktos szuka to znajdzie bo jest od dluzszego czasu na internecie

Po pierwsze:skad wiesz ze jest o niebo lepsza grales juz?
Wiesz moze na kiedy jest zaplanowane wydanie na polske i kto bedzie dystrybutorem?

Patrzac na screeny zapowiada sie niezle ale kto wie.
W SS jest wg mnie troche lepszy widok na mape.

Pzdr

nie wiem kiedy ta gra wychodzi w polsce ale wiem ze w usa chyba w tym miesiacu i mam ja okolo 2 miesiecy i przeszlem wszystkie kampanie z wyjatkiem ruskiej i naprawde mnie wciagnela jest tez chyba demo do sciagniecia
pozdrawiam

• 1 month later...
Gra jest swietna, juz koncze kampanie rosjanami. Naprawde jest w co pograc.A ta ilosc i roznorodnosc jednostet. Polecam gorąco.Pozycja obowiazkowa dla graczy RTSów i nietylko

A jak sie juz nauczycie troche grac. To chetnie sie w sieci spotkam na potyczke.Mozna grac przez gamespya lub bezposrednio po IP.Juz probowalem niezle chodzilo ale w zaleznosci skad bylo przeciwnicy.JAk by co to piszcie na z3@2pm.krakow.pl lub GG 21932

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
nie wspomne juz o polskich jednostkach w kampani niemieckiej ciesze sie ze wystapily nasze 7TP ze zolnierze mieli masuera wz.29 a nie 98K ,ale oficerowie polcsy mieli zawsze p-08 co mnie zdziwilo :D no i czemu polacy maja niebieskie mundury??naprawde swietna gra!!!!

• 6 months later...
jeśli chodzi o blitzkrieg,to polecam ten adres ,jest to serwer niemiecki z dodatkowymi mapami do blitzkriga(zupełnie darmowe są te mapy bo robione przez fanów dla fanów).Tych map jest tak wiele i są tak różnorodne i rozbudowane że same w sobie moga stanowić nowy dodatek
pozdrawiam

ps.instrukcja jak mapę zamontować w niektórych mapach...
ps2.mapy o rozszerzeniu .pak kopiujemy do głównego katalogu gry
ps3.powyższe wyjaśnienia dla ''potrzebujących''

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Czy którykolwiek z szanownych forumowiczów byłby w stanie
przesłać mi plik game.exe ???

jakoś w wersji przeze mnie posiadanej go nie ma i uruchomić Bliztkriegu nie mogę:(

Z góry dziękuję

d.wojna@lech.poznan.pl

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie