Gość Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 te gre polecam dla fanow sudden strike tylko ze ta jest o niebo lepsza jest pare map historycznych i nowe opcje dla zainteresowanych pare screenshots http://www.gamezone.com/gamesell/screens/s19560.htm?Num=4gra jeszcze nie wyszla ale jak ktos szuka to znajdzie bo jest od dluzszego czasu na internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 Po pierwsze:skad wiesz ze jest o niebo lepsza grales juz?Wiesz moze na kiedy jest zaplanowane wydanie na polske i kto bedzie dystrybutorem?Patrzac na screeny zapowiada sie niezle ale kto wie.W SS jest wg mnie troche lepszy widok na mape.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 nie wiem kiedy ta gra wychodzi w polsce ale wiem ze w usa chyba w tym miesiacu i mam ja okolo 2 miesiecy i przeszlem wszystkie kampanie z wyjatkiem ruskiej i naprawde mnie wciagnela jest tez chyba demo do sciagniecia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 Gra jest swietna, juz koncze kampanie rosjanami. Naprawde jest w co pograc.A ta ilosc i roznorodnosc jednostet. Polecam gorąco.Pozycja obowiazkowa dla graczy RTSów i nietylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 A jak sie juz nauczycie troche grac. To chetnie sie w sieci spotkam na potyczke.Mozna grac przez gamespya lub bezposrednio po IP.Juz probowalem niezle chodzilo ale w zaleznosci skad bylo przeciwnicy.JAk by co to piszcie na z3@2pm.krakow.pl lub GG 21932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igok Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 w jaki sposob grsz przez siec bo ja za ch..niemoge tego uruchomicpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Dostanę to pod choinkę. Ale nieoficjalnie zaczynam już dzisiaj. :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Jestem rozczarowany blitzkriegem. Jednak Sudden Strike jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 przyznam sie ze dopiero teraz kupilem sobie Bliztkriga ale jestem bardzo zadowolony ,jak dla mnie grafika jest super ,a rozwalajace sie czolgi sa zaj***te :) ogolnie giercola jest SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 nie wspomne juz o polskich jednostkach w kampani niemieckiej ciesze sie ze wystapily nasze 7TP ze zolnierze mieli masuera wz.29 a nie 98K ,ale oficerowie polcsy mieli zawsze p-08 co mnie zdziwilo :D no i czemu polacy maja niebieskie mundury??naprawde swietna gra!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 To jest milion razy lepsze od ss. Lepsza grafa, lepsze misje, więcej jednostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priester Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 jeśli chodzi o blitzkrieg,to polecam ten adres ,jest to serwer niemiecki z dodatkowymi mapami do blitzkriga(zupełnie darmowe są te mapy bo robione przez fanów dla fanów).Tych map jest tak wiele i są tak różnorodne i rozbudowane że same w sobie moga stanowić nowy dodatekpozdrawiamps.instrukcja jak mapę zamontować w niektórych mapach...ps2.mapy o rozszerzeniu .pak kopiujemy do głównego katalogu gryps3.powyższe wyjaśnienia dla ''potrzebujących'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priester Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 http://web7.london047.server4you.de/include.php?path=content/overview.php&catid=3&type=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priester Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 podczas pierwszej próby załadowania linka,tenże znikł,dziwne,,,,jest powyżej...życzę wielu zwycięstw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Ja gram już od lutego. Przeszedłem całą kampanię niemiecką, w radzieckiej utknąłęm na Rumunii, a w alianckiej jestem w Ardenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Gra jest super a grafika i odwzorowanie jednostek wręcz powalające. Czekam z niecierpliwością na Blitzkrieg 2.A stronka bardzo fajna, dużo nowych map do ulubionej rozgrywki w Blitkrieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Takiej siły nic nie zatrzyma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLI Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Normandia 1944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Czy którykolwiek z szanownych forumowiczów byłby w stanie przesłać mi plik game.exe ???jakoś w wersji przeze mnie posiadanej go nie ma i uruchomić Bliztkriegu nie mogę:(Z góry dziękujęd.wojna@lech.poznan.plPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.