rav79 Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Czy może był ktoś z Was na kopaniu drobnicy w Broku? jeżeli tak to miałbym prośbę o podzielenie się wrażeniami z wyjazdu.pozdrRafał
a.korbaczewski Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Ja nie kopałem ale dzieckiem będac byłem tam pare razy na grzybach i rózne metalowe elementy się walały po okopach Oczywiście głównie niewypało pociski.
rav79 Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Dzięki,ale chodzi mi raczej o spacerowanie po polach...
rav79 Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Tak. Chodzi mi o Brok nad Bugiem. Jako, że mieszkam 30 km od Broku a powoli wyczerpuje się zasobność miejsc w kóre jeździłem do tej pory zainteresowałem się starymi miejścowościami nad Bugiem (Brańszczyk, Brok, Kamieńczyk).W Brańszczyku trochę szukałem i miejsce całkiem obiecujące ale sezon się skończył i narazie myślę o wiośnie :)pozdr
mieszko_1vp Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 w drażniewie popytaj o zaorany cmętarz-wychodza fajne monetki :)
rav79 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 A może zwiedzał ktoś okolice pozostałości po zamku w Broku?Słyszałem, że mają go odbudować. Czy coś się dzieje w tym kierunku??
Bobik2001 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 mam pytanie czy tu jest mowa o Broku kolo Ostrowi Mazowieckiej bo sam nie wiem bo czesc postow pasuje a czesc nie.Pozdrawiam
onufry Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 odbudowac to mogliby, niestety planuja jedynie cos takiego:(http://www.brokcentre.art.pl/tak zwiedzialem ruiny w broku, niewiele z nich zostalo...
onufry Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 w ramach uscislenia, to niejest zamek tylko palac letni:)jezeli ktos chce podrazyc temat to zapraszam na priv. posiadam sporo informacji na ten temat
rav79 Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 Onufry a czy dysponujesz jakimiś zdjęciami tego miejsca i jego otoczenia?? Jeśli tak i miałbyś ochotę to podeślij mi kilka na:dziegielewski_r@poczta.onet.plpozdrRafał
onufry Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 jezeli ktos chce zapraszam na mial przesle fotki obecnego stanu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.