Gość Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Siemanko!!! Ciekawi mnie co kombinuja ludzie z okolic Olsztyna na czas dlugiego weekendu.Moze ktos mi cos sensownego do przekopania poleci? Słupy tymczasowo sobie odpuszczam,niezdrowa adrenalina mnie nie interesuje...
Frozzer Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 slupy to ciekawy teren, ale jak mowie, na prawde bardzo niebezpieczny, mozdzieze leza nawet na sciezkach uczeszczanych przez grzybiarzy. co do polecenia to polecam ci poligon, teraz to lotnisko na dajtkach, sporo okopow a i fanty sa z 1 i z 2 wojny, ciekawe luski, zakretki od hantgranatow, kiedys nawet okucia z kolby od szturma tam znalezlismy. a poza tym, to polecam udanie sie do biblioteki i postudiowanie literatury. juz pisalem, kazdy z nas z olsztyna ciezko sie nameczyl zeby znalesc miejsce godne szukania, i nie oczekuj ze zaprowadzimy cie i pokazemy gdzie wbic szpadel. owszem ostrzegam cie przed niewypalami na slupach, bo to raczej moj obowiazek zeby nikt nie urwal se jakiejs zbednej konczyny. o dajtkach pisze, bo zeby tego sie dowiedziec, ze tam byl poligon, to wystarczy wziac dtara mape i przeczytac po niemiecku truppenubungsplatz czy jakto sie tam pisze. ale miejsc raczej nikt ci nie zdradzi.pozdr. Froz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.