Skocz do zawartości

Boots, Service, Combat M-1943 (Double Buckle) US ARMY

past

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Mam pytanie do osób odtwarzających US Army z 2 wojny.
Czy zakup Boots, Service, Combat M-1943 (Double Buckle)" mam nadzieje że tym razem nazwa poprawna :-))jest dobrą inwestycją?
Na allegro pojawiły się tego typu buty robione współcześnie. CHGW jakiej są jakości prosiłbym o jakieś opinie!!
Pojawiły się również francuskie buty wojskowe z lat pewnie 50 tych które często są używane zamiennie . Ich cena 50% opisanych powyżej. I tu również prosiłbym o opinie użytkowników.
Napisano
Jeśli chcesz robić coś dobrze,to kup te repliki z Allegro-są bardzo dobrej jakości i wyglądają jak oryginał.Te francuskie są dobre...ale raczej do odtwarzania jednostek francuskich-jednym słowem kiepski zamiennik-buciory na grubej podeszwie,za wysokie etc.
Pozdrawiam
Robert
Napisano
Jesli myslimy o tych butach z Allegro po trzystapare zlotych to sa w miare OK, ale nie w 100% odpowiadaja oryginalowi (np. inny jest wzor podeszwy). Naprawde dobre kopie kosztuja 2 razy tyle. Oczywiscie buty z Allegro sa lepsze od francuskich, ktore nota bene mam i zgadzam sie z Dudkiem, ze nia da sie z nich wiele zrobic (mozna scinac bieznik na podeszwie ale nie zmieni sie ksztaltu, ilosci dziurek etc. i ogolnego przyciezkiego" wrazenia)
Jedna uwaga - kolega zakupil takie buciki (nie francuzy" tylko kopie duble buckle boots) na Allegro i okazalo sie, ze skorzane opinacze sa w roznych odcieniach, dobrze wiec jest sprawdzic u sprzedawcy, skadinad milego. Jednym slowem - kupuj, za te kase nie znajdziesz nic lepszego.
Znam dwoch zadowolonych wlascicieli, w razie czego zglaszaj reklamacje do nich ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie