Raven Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Napisano 27 Wrzesień 2005 Witam,Czy jest na forum osoba, która mogła by napisać mi kilka słów o obsłudze wykrywacza compass goldscanner pro? (obecnie relic and coin finder)Dodam że słabo u mnie gałkologią, bo wcześniej miałem wykrywacz na zasadzie włącz i szukaj.
mrand Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Używałem go przez ok. miesiąc. Obsługa jest oczywista i nie ma tam nic co by mogło sprawiać trudości. Zacząłem kiedyś pisać raport na temat tego wykrywacza. Poszukam, jeśli się coś zachowało, chętnie Ci pomogę. PozdrawiamMrand
Raven Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 Bardzo bym prosił o przesłanie tego raportu na priva.Z góry dziękuje!
mrand Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Niestety materiały ozpłynęły" się gdzieś i nie mogę niczego konkretnego znaleźć. Najlepiej zatelefonuj do mnie któregoś dnia po 20:00 i w kilkuminutowej rozmowie wszystko wyjaśnimy. Kontakt znajdziesz na http://republika.pl/mrand/mX2_firma.htmlPozdrawiam, Mrand
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.