sherman Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Mam prozbe. Zna ktoś może stronke www z wersją soldbuga WH do wydruku?? szukałem wszędzie gdzie mogłem ale nic nieznalazłem :/ Jak by komuś coś byo wiadomo na ten temat to niech sie odezwie. Z góry dzięki za pomoc :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 http://www.allegro.pl/search.php?string=soldbuch&category=6&description=1&country=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 wieczorem wrzucę Ci stonkę na której znajdziesz info jak wypełnić Soldbuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ok! thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 zgodnie z obietnicą http://www.soldbuchweb.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Dziwne pytanie aczkolwiek związane z tematem - czy ktoś zna stronki net o kaligrafii gdzie możbnaby się nauczyć tak pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Cóż... wydaje mi się że to jest normalny charakter pisma, tylko że po niemiecku :)Ja też mam pytanie, wie ktoś może skąd można ściągnąć czcionkę (czcionki?) do odtworzenia (napisania od podstaw) Soldbucha?PozdrawiamSzuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 Już sobie sklejjiłem tego soldbucha :p wyszedł wmiare tak :) chciałem sprawdzić jak mi to wyjdzie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Pochwal się i wrzuć fotki :PJedno pytanko, wszystkie tabele itp. robiłeś wg. wzoru, czy po prostu dorwałeś wersję do wydruku?A zresztą... i tak się pochwal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.