Skocz do zawartości

Tajne niemieckie dokumenty - wzorzec ??

Gość Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję zdjęcia, skanu lub innego źródła gdzie mógłbym podpatrzeć jak taki dokument wyglądał, i nie chodzi mi o treść ale o kształt :)), kolor, rozmieszczenie pieczęci , w którym miejscu podpisy i takie tam inne mało ważne szczegóły :))

• 1 month later...
To może wyłuszcze do czego to jest potrzebne. Przygotowuje się do wprowadzenia nowego działu - listy miejsc. Miejsc, wartych obejrzenia, eksploracji, zainteresowania. Oczywiście liczę na pomoc naszych odwiedzających w jej uzupełnianiu. Chodzi dokładnie o layout tej listy, chciałem to zrobić właśnie na kształt jakichś tajnych dokumentów, niekoniecznie niemieckich. Chodziło o sam wzór żebym mógł na podstawie tego zrobić grafikę do strony. Wyobraziłem sobie to tak, lewa górna część jakaś pieczęć , coś ala \ściśle tajne\", prawa górna część jakieś dane dotyczące miejsca. Lewa strona zdjęcia, mapy, plany. Prawa opis. Dół okrągła stylizowana pieczątka plus jakiś fikcyjny zawijasty podpis. Trochę mnie fantazja ponosi ale chciałbym aby poza szybkim sprawnym działaniem, również jakoś wyglądała. W związku z tym może ktoś ma jakiś pomysł. Jestem otwarty na propozycje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie