kordelek Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Mam mały problem z tym zamkiem. Nie mogę w żaden sposób go wcisnąć-blokuje się ryglami na szynie do montażu celownika optycznego. Czym może być to spowodowane i jak temu zaradzić. Nie zależy mi żeby zamek pracował ale tylko żeby siedział w komorze. Tyle, że w żaden sposób nie chce tam zawędrować. Czy może zamek od G-41 różnił się budową od G-43(wtedy jak mi się wydaje znika problem bo w G-41 nie ma chyba tej szyny). może ma ktoś jakieś praktyczne rady co do tego problemiku??? Będę wdzięczny(moja Gietka też)Pozdrawiam
Frozzer Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 zamki od g41 byly szersze niz zamki od g43 i nie wchodza do komory
das_reich Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 ja tez mam problem a dokładnie zamek nie che dobic do komory zamkowej
kordelek Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Tak myślałem, że może być to spowodowane różnicą w tych zamkach. Dzięki za podpowiedź. A tak przy okazji może ma ktoś na zbyciu zamek do G-43?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.