Gandalf de Grey Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Salvette,Hmmm nie wiem co sie stalo... moze dlatego ze jestem nie wyspany - ale nie moge znalezc mojego wczesniejszgo watku z Korwinem Mikke i jego artykulem, gdzie jako jedyny polity wypowiada sie na naze tematy zwiazane z poszukiwaniami. Czyzby cenzura nawet objeal Odkrywce on line???? jesli tak to jakiej masci sa wlasciciele Odkrywcy skoro nawet oni Korwina nie lubia...? No ale ja mylse, ze jestem dzisiaj niewyspany i dlatego nie moge znalezc watku.Poki co przypominam - w niedziele mozemy wybrac goscia i jego platforme Janusza Korwian Mikkego, ktora jest za wolnymi poszukiwaniami.Kto za niech da znac, kto przeciw - tez niech da znac - przeciez nie wszyscy musza miec te same poglady...PozdrawiamGandalf de Grey
Asia K Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=196236
Gandalf de Grey Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Salve Asia K,Jestem nadal spiacy - dziekuje.... -:), a juz myslalem...PozdrawiamGandlaf de Grey
Gandalf de Grey Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Napisano 23 Wrzesień 2005 Panowie i Panie,To juz w niedziele- moze sie uda?pozdrawiamGandalf de Grey
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.