Skocz do zawartości

KSIĄŻKA O POSZUKIWACZACH

Gość Joanna Lamparska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Być może nie wszyscy widzieli, ale na głównej stronie znajduje się ankieta, o wypełnienie której proszę wszystkich, którzy oczywiście mają na to ochotę. Przy okazji dziękuję za wszystkie ankiety,które już nadeszły, a trochę tego jest. Wesołego tygodnia po wesołych świętach. Joanna
Napisano
Droga Joasiu. Z publikacji w prasie, tv i z książek niewiele można się dowiedzieć. Ciekawe, kto przy zdrowych zmysłach podzieli się swoimi prawdziwymi odkryciami (prawdziwe to takie, kiedy się wchodzi w konflikt z naszym śmiesznym prawem, nie licząc znalezisk archeologicznych). Ja sam mam jeden ciekawy temat (bardzo obiecujący) ale w naszym pięknym kraju nie warto się z tym afiszować. Życzę wszystkiego dobrego.
Napisano
wg mnie nie chodzi o to co ktoś znalazł , ale co może znaleźć po kontakcie z innymi poszukiwaczami - nie do wszystkich można dotrzeć \y forum\"
Napisano
Rzeczywiście nie chodzi o to, żeby chwalić się swoimi odkryciami. Do tej pory dostałam około 40 ankiet i w błędzie jest ten, że ktokolwiek się czymś pochwalił, no chyba, że było to coś \ezpiecznego\". Wiekszość osób pisze tajemniczo \ ajwiększe odkrycia przede mną\". I bardzo dobrze. Chodzi o to, żeby mieć ze sobą kontakt, wiedzieć do kogo zadzwonić, jak się szuka towarzystwa na wykopy albo wykrywacza do pożyczenia. Ankieta jest dobrowolna, znajdą się w niej te osoby, które chcą utrzymywać jakieś tam bliższe kontakty ze środowiskiem. Poza tym wcale nie trzeba wypełniać wszystkim rubryk. Panuje tu pełna dowolność.Dlatego, mimo wszystko, nadal namawiam do przesyłania ankiet. Pozdrowienia.
Joanna
Napisano
Chyba Panią pogieło, niech pani przestanie organizować takie UB-eckie prowokacje.
Napisano
Do kobiety PRYMITYWIE należy odnosić się z szacunkiem.
Hartmann
Napisano
hartman daj sobie spokój to jakiś niewydarzony \poszukiwacz\" niech zrobi coś lepszego i się pochwali a potem krytykuje
Napisano
Najwyraźniej naczytał się Antkowiaka przed zaśnięciem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie