gibki9 Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 czy ktos ma blizsze informacje na temat tego wykrywacza??,prosze o opinie czy oplaca sie go kupic??i ile kosztuje nowy??
Martin Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 WitamCS 660 to wykrywacz statyczny i już chyba nieprodukowany ( zastąpiony bodajże przez CS 990), kosztował około 1000 zł, wykrywacz typu Włącz i szukaj", do tego statyk, więc nie najlepszy na drobnicę kolorową i dlatego myślę , że jest wiele alternatywnych możliwości niż akurat CS ( ale to tylko moja subiektywna opinia;))Firma zajmujaca się dystrybucją tych wykrywaczy to Złote runo" z Warszawy.pzdr.
proscan Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Kilka wątków poniżej jest już o tym modelu mowa. Są nawet testy w powietrzu.Po co otwierasz nowy wątek ?proscan
gibki9 Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 sorki,wpisalem w wyszukiwarke,i mi za wiele nie znalazlo a tu ponizej faktycznie jest watek:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.