Skocz do zawartości

Zawiercie

owiewka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Ja też jestem z Zawierciowa, ale od pewnego czasu bywam w rodzinnym mieście jedynie w weekendy. Możemy się kiedyś wybrać na jakieś „czesanie”. Napisz co Cię interesuje (kolorowa drobnica, czy militaria) i jakim sprzętem dysponujesz.
Pozdrawiam
Napisano
witam
idiota - jak będe miał coś konkretnego na oku to dam znac, narazie musze się przyzwyczaić do sprzetu, maeco - mam używanego Garreta CX2, interesuje mnie raczej drobnica, ale militariami też nie gardzę. Jak będziesz w Zawierciu i bedziesz się gdzieś wybierał pokopac to daj znać, możemy skoczyć razem, tylko zaznaczam że nie mam samochodu:-(
Napisano
No panowie właśnie przespaliście zlot poszukiwaczy skarbów,który odbył się w dniach 16-18 bm.w Ogrodzieńcu koło Zawiercia.A szkoda - była szansa poznać wielu ciekawych ludzi i czegoś się dodatkowo nauczyć....Następny zjazd poszukiwaczy w Toruniu,drugi weekend pażdziernika - serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów.Pozdr. Miro.
Napisano
Owiewka,
będę w Zawierciowie w kolejny weekend (8-9 października), więc możemy się jakoś umówić na wypad z wykrywaczem. Jeśli masz czas, to pisz na prv.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie