owiewka Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam wszystkich, jestem nowy na forum, z wykrywaczem dopiero zaczynam zabawę, szukam osób na wypady w okolicy Zawiercia.
idiota Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 witammoże nie zawiercie, ale całkiem blisko :) Janów k. złotego potokujeżeli masz jakieś konkrety...
maeco Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Witam,Ja też jestem z Zawierciowa, ale od pewnego czasu bywam w rodzinnym mieście jedynie w weekendy. Możemy się kiedyś wybrać na jakieś „czesanie”. Napisz co Cię interesuje (kolorowa drobnica, czy militaria) i jakim sprzętem dysponujesz.Pozdrawiam
owiewka Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 witamidiota - jak będe miał coś konkretnego na oku to dam znac, narazie musze się przyzwyczaić do sprzetu, maeco - mam używanego Garreta CX2, interesuje mnie raczej drobnica, ale militariami też nie gardzę. Jak będziesz w Zawierciu i bedziesz się gdzieś wybierał pokopac to daj znać, możemy skoczyć razem, tylko zaznaczam że nie mam samochodu:-(
miro5671 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 No panowie właśnie przespaliście zlot poszukiwaczy skarbów,który odbył się w dniach 16-18 bm.w Ogrodzieńcu koło Zawiercia.A szkoda - była szansa poznać wielu ciekawych ludzi i czegoś się dodatkowo nauczyć....Następny zjazd poszukiwaczy w Toruniu,drugi weekend pażdziernika - serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów.Pozdr. Miro.
maeco Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Owiewka,będę w Zawierciowie w kolejny weekend (8-9 października), więc możemy się jakoś umówić na wypad z wykrywaczem. Jeśli masz czas, to pisz na prv.Pozdrawiam
owiewka Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 Maeco, powinienem miec czas, dam znać w przyszłym tygodniu.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.