Verte Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Który wykrywacz jest najlepszy na militaria, bardzo proszę o pomoc !!! Pozdrawiam VertePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 09:29 17-09-2005
sapertorun Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Ja osobiscie znam dwa detektory,które moge polecić :Polski smetek" i USA Tesoro Tejon.Dlatego napisałem tak powyzej poniewaz ich używałem ,są inne ale ja niestety ich nie mialem w terenie.Pozdrawiam .
Martin Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 WitamVerte jak widzisz Twój temat został poddany delikatnej moderacji", jeżeli masz do tego jakieś zastrzeżenia to zapraszam na szukacz@poczta.onet.pl
Verte Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 Martin, jakie ja mogę mieć zastrzeżenia i po co mam pisać do Ciebie. Jak nie wiadomo, o co chodzi to chodzi, itd. Jest kilka dennych penetratorów i trzeba o tym mówić i pisać?!!! I to by było na tyle... na teraz.Pozdrawiam Verte
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.