Seb Blatter Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Co sądzicie o tej grze, jak i o serii Europa Universalis?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaTi Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 jedne z najlepszych strategi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4CZOR Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Uwielbiam serię EU. A co do II wś to polecam świetnego moda CORE http://core.eufi.org/index2.htm Uzupełnia, rozbudowuje grę, dodaje masę wydarzeń w państwach, dowódców, jednostki. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Dzięki za linka. W niedalekiej przyszłości zapewne skorzystam z owego moda. Tylko muszę sobie więcej czasu wygospodarować i trochę chęci nabrać :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 K4CZOR, grałeś w Mroczne Wieki? W sumie z ciekawości pytam. Jakaś opinia? Jak dla mnie EU II rządzi, w II wojnę światową, mało strasznie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 HoI 1 jest strasznie słaba, CORE troszke podnosi wrażenia zgry, ale dalej jest wiele męczących elementów (np. to, ze aby zaatakować jednostka musi wejść do prowincji. Trochę to głupie. Wrogie wojska wpuszczają cię na opanowany przez siebie teren i kiedy już na nim jestes dopiero przystępują do walki) i bardzo skomplikowane i meczące technologie.Teraz narzekam, bo mam porównanie do HoI II, bo wcześniej piałem z zachwytu na HoI :) Mimo wszystko jak ktoś już chce kupić gr to lepiej dołożyć to 30zł i zabrać HoI 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Nie kumam tej gry. Jest strasznie nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 a ja znam strone gdzie jest Polski dobrze rozwiniety mod :P ury, tksy i te sprawy a takze wydarzenia polityczna i gospodarcze gospodarcze :) http://www.2rpmod.lewel.pl/index6.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.