DjOLO Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Mam od pewnego czasu wykrywacz firmy Jabel kupiony na Allegro.Wszystko jest w porządku tylko jak przękręcam pokrętło reschold" to przy ok. 5/6 zaczyna non stop piszczeć,nawet jak odłącze sąde.Nie wiem czego to wina bo czułość max wynosi 10.Bardzo bym wdzięczny był za rade jak to usunąć.Pozdrawiam.
DJ MHz Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Po prostu twój sprzet ustawił sobie. Niektorym ustawia na 7 a mnie mam na 12 V na 8 :) . To jest normalne zachowanie :P
DjOLO Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 A no to dobrze, bo myślałem że to jakaś wada wykrywacza.Masz też Jabla?
DJ MHz Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Sorry że długo nie opisywałem :) . Tak też mam Jabla. Sam sobie składałem. Zasilam aku żelowym 12 V . Tyle że mam cewke z drutu 1 mm zrobioną ( niedlugo bede wymieniał) i przez to mi aku szybko siada :) .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.