Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 Koledzy, sensacja!!!!!!!!!W czasie prowadzonych robót przy regulacji Bzury na powyżej Sochaczewa natrafiono na szczotki wozu bojowego. Prawdobodobnie jest to 7 TP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Potrzebne wszelkie informacje skąd by sie tam to wzieło: wieś Witkowice, 6 km na północ od Sochaczewa.Prosze o szybki odzew gdyż jeszcze w tym tygodniu będzie to wydobywane. Chętnych mogę powiadomic kiedy.akagisony@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 niestety nie mogę ci pomóc bezpośrednio . Ale wrzuć swój post na forum Kampani Wrześniowej - bolas.prv.pl , zagląda tam trochę osób interesujących się tym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 Cholera gdyby to nie był 1 kwietnia to była by to super wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 czytalem w regionalnej prasie ze spadlo to z tira jadacego na bialoruś..podobno zrzucili do rzeki bo byla kontrola w okolicach warszawki.sa tam jeszcze 2 łosie i kilka motorów sokół z koszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 ale to juz było..... i nie wróci wuęcej?>>>>>....tylko jacek powiedz kokładnie gdzie co i jak napweno się zjawiępozdrio michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2002 Share Napisano 1 Kwiecień 2002 Michał, no nie psuj dowcipów....:)))))ja wiem że było, ale gdzie indziej i w zeszłym roku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2002 Share Napisano 1 Kwiecień 2002 A w tych Sokołach to się jeszcze reflektory świeciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2002 Share Napisano 1 Kwiecień 2002 A Łosiom to się śmigła kręciły!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.