Gość Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 Cała Polska, he he.Bezrobotny, ma minelaba, rocznego mercedesa, 100m mieszkanie .....Pozdrawiam
merlin Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 Co do HS 3 i monet. Pojechalismy z kolegą w niedzielę. dwa smętki jeden z cewką 37 cm drugi z 30 cm.Chodziliśmy z dyskryminacją po leśnych ściezkach cztery godziny. Bilans 15 monet z tego 3 przedwojenne ( reszta to PRL i współczesne ).Co do 100 tysiecy monet w przypadku chodzenia po uczęszczanych plażach i z dobrym wykrywaczem to jestem skłonny w to uwierzyć.Pozdrawiam MerlinP.S. Dobry wykrywacz dla mnie to taki z górnej półki ( cena około 4000 - 5000 złotych ).
Gość Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 PROSCAN......logicznie to ty czytac nie umiesz :)prosze o info od uzytkownikow Cyklopow.....a z reszta nie chce mi sie z toba gadac:)
Gość Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 ..........moze chcieli mnie odwiesc.......ale jakos nikt mnie nie namawial do zakupu wykrywacza z PROSCAN-uwybor padł i basta......moze nastepny bedzie od ciebie..pozdrawiam papapa
proscan Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 Miller manier cię uczył?Obrażasz ludzi jak Ci coś zaczyna nie pasować?
pol Napisano 17 Maj 2003 Napisano 17 Maj 2003 To tak moze z innej beczki z chęcia odkupie uzywanego HS-3 od kogos kto się na nim zawiódł.Może byc nawet uszkodzony i nie posiadac cewkiOferta całkiem poważna (zwłaszcza dla tych którzy sie zawiedli na HS-3)pozdro pol
Gość Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 Smętki kupują głownie poszukiwacze militariow,i pewnie mało kto poczól sie zawiedziony,gdyz zelastwo łapie elegancko,monety tez sie trafiają i to nie zadko.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.