pat01 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam . Mam pytanie jestem posiadaczem od niedawna wykrywacza Armand Penetrator. Jednak jest pewien problem z nim gdyż cały czas piszczy. Próbowałem różnych sposobów ale niestety cały czas piszczy. Czy ktoś wie może co jest z nim nie tak. Proszę o pomoc bo mnie to piszczenie już doprowadza do szału. Pozdrawiam i z góry dzieki
proscan Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 To pytanie możesz (powinieneś) zadać producentowi - firmie Armand z Komorowa pod Warszawą.www.google.plTaki objaw to może być uszkodzenie sondy, elektroniki, słabe baterie. Dużo możliwości.powodzenia,proscan
pat01 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Dodam że wykrywacz działa lecz brzęczenie może człowieka doprowadzić do szału.Dzieki za pomysł proscan tyle że to maszyna z drugiej reki i pewnie po gwarancji
proscan Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Sugerujesz że producent nie będzie wiedział o co chodzi ?Albo że zignoruje Twoje zapytanie ?proscan
pat01 Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 Nie o to chodzi tylko nie wiem jakie mogą być koszta naprawy. A w ramach gwarancji naprawy są bepłatne(chyba. Nie mniej jednak już napisałem maila do firmy i czekam na odp. pozdrawiam
proscan Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 No właśnie - zadając pytanie producentowi nic nie ryzykujesz. Daj znac jaką uzyskasz odpowiedź.proscan
pat01 Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 Jak tylko to nastąpi znajdziesz ja tutaj proscan. Pozdrawiam
sebulaa Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Zadzwoń do Armanda ,naprawa nie powinna dużo kosztować. prawdopodobnie masz urwany kabel przy cewce ( poruszaj nim na boki przy łączeniu z cewką i zobaczysz czy coś się zmienia ). jeśli tak , i masz troszkę pojęcia to możesz to sam naprawić . Pozdrawiam Sebulaa
Verte Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Z taką renomowaną, znaną od lat na rynku firmą nie powinno być żadnych problemów. Zobacz czy na penetratorze nie ma nalepki „assistance” ... przyjadą w ciągu 24 h w każde miejsce w kraju. Verte
pat01 Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 Verte może cię stać żeby dać za wykrywke 2000 lub więcej ale mnie nie wieć nie wiem po co ten sarkazm. A ten wykrywacz i tak kupiłem po bardzo okazyjnej cenie:)
krecix Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 okazyjna" cena nie wzbudzila podejrzen ?Sprzedajacy zrobil interes życia - nie dosc ze udalo mu sie pozbyc armanda to jeszcze zepsutego
pat01 Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Jak go kupiłem to był w pewni sprawny dopiero niedawno zaczął wariować. Ale na niego nie narzekam znalazłem z nim wiele fajnych rzeczy. Pozdrawiam
krecix Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Nie narzekasz ??? A kto wczesniej pisal ... Proszę o pomoc bo mnie to piszczenie już doprowadza do szału...." ????
pat01 Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 No tak piszczenie denerwuje ale nie narzekałem do momentu awarii. A to zdarzyć sie może każdemu. Wygląda na to że armandy" to takie 126p wsród wykrywaczy. Pozdrawiam
Foster73 Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 Tak już jest w każdym przypadku, że człowiek cieszy się dwa razy z posiadanej rzeczy. Pierwszy raz gdy o" kupi a drugi gdy wreszcie o" sprzeda.Nie martw się pat01. Przyjdzie czas gdy ucieszysz się po raz drugi ;-)pozdr
Verte Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 A tak na marginesie sarkazmu to jak jest z odpowiedzią od producenta, bo minęły już nie 24 h a miną niedługo 24 dni i nie mogę się doczekać zamieszczenia odpowiedzi. Jak już nadejdzie to będzie pełna zrozumienia i?......Pozdrawiam Verte
krecix Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 To nie jest forum firmy armand... Wydaje mi sie ze producent nie ma obowiazku czytac tego forum.
samter Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Mój ace 250 piszczał non-stop, usterka była prozaiczna, poluzował się w kabel we wtyczce, która wchodzi w elektronike. Problem łatwy do rozwiązania w terenie, wystarczyło poruszać kablem przy wtyczce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.