Skocz do zawartości

popsuty wykrywacz

pat01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam . Mam pytanie jestem posiadaczem od niedawna wykrywacza Armand Penetrator. Jednak jest pewien problem z nim gdyż cały czas piszczy. Próbowałem różnych sposobów ale niestety cały czas piszczy. Czy ktoś wie może co jest z nim nie tak. Proszę o pomoc bo mnie to piszczenie już doprowadza do szału. Pozdrawiam i z góry dzieki
Napisano
To pytanie możesz (powinieneś) zadać producentowi - firmie Armand z Komorowa pod Warszawą.

www.google.pl

Taki objaw to może być uszkodzenie sondy, elektroniki, słabe baterie. Dużo możliwości.

powodzenia,

proscan
Napisano
Dodam że wykrywacz działa lecz brzęczenie może człowieka doprowadzić do szału.Dzieki za pomysł proscan tyle że to maszyna z drugiej reki i pewnie po gwarancji
Napisano
Nie o to chodzi tylko nie wiem jakie mogą być koszta naprawy. A w ramach gwarancji naprawy są bepłatne(chyba. Nie mniej jednak już napisałem maila do firmy i czekam na odp. pozdrawiam
Napisano
Zadzwoń do Armanda ,naprawa nie powinna dużo kosztować. prawdopodobnie masz urwany kabel przy cewce ( poruszaj nim na boki przy łączeniu z cewką i zobaczysz czy coś się zmienia ). jeśli tak , i masz troszkę pojęcia to możesz to sam naprawić .
Pozdrawiam Sebulaa
Napisano
Z taką renomowaną, znaną od lat na rynku firmą nie powinno być żadnych problemów. Zobacz czy na penetratorze nie ma nalepki „assistance” ... przyjadą w ciągu 24 h w każde miejsce w kraju.

Verte
Napisano
Verte może cię stać żeby dać za wykrywke 2000 lub więcej ale mnie nie wieć nie wiem po co ten sarkazm. A ten wykrywacz i tak kupiłem po bardzo okazyjnej cenie:)
Napisano
okazyjna" cena nie wzbudzila podejrzen ?
Sprzedajacy zrobil interes życia - nie dosc ze udalo mu sie pozbyc armanda to jeszcze zepsutego
Napisano
Jak go kupiłem to był w pewni sprawny dopiero niedawno zaczął wariować. Ale na niego nie narzekam znalazłem z nim wiele fajnych rzeczy. Pozdrawiam
Napisano
No tak piszczenie denerwuje ale nie narzekałem do momentu awarii. A to zdarzyć sie może każdemu. Wygląda na to że armandy" to takie 126p wsród wykrywaczy. Pozdrawiam
Napisano
Tak już jest w każdym przypadku, że człowiek cieszy się dwa razy z posiadanej rzeczy. Pierwszy raz gdy o" kupi a drugi gdy wreszcie o" sprzeda.

Nie martw się pat01. Przyjdzie czas gdy ucieszysz się po raz drugi ;-)

pozdr
Napisano
A tak na marginesie sarkazmu to jak jest z odpowiedzią od producenta, bo minęły już nie 24 h a miną niedługo 24 dni i nie mogę się doczekać zamieszczenia odpowiedzi. Jak już nadejdzie to będzie pełna zrozumienia i?......

Pozdrawiam Verte
  • 4 years later...
Napisano
Mój ace 250 piszczał non-stop, usterka była prozaiczna, poluzował się w kabel we wtyczce, która wchodzi w elektronike. Problem łatwy do rozwiązania w terenie, wystarczyło poruszać kablem przy wtyczce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie